29 de gener de 2020 29/1/20

El Conservatori de Sagunt va acollir ahir una classe magistral i un concert de l'Acadèmia de MusAS

El Conservatori de Sagunt va acollir ahir una classe magistral i un concert de l'Acadèmia de MusAS - (foto 1)
  • L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, va assistir a les dos activitats que s'emmarquen en el cicle de música antiga de Sagunt MusAS

El Conservatori de Música Joaquín Rodrigo de Sagunt va acollir durant la vesprada d'ahir una classe magistral i un concert emmarcats en el cicle MusAS (Música Antiga de Sagunt), activitats a les quals va assistir l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i el regidor d’Educació, José Manuel Tarazona.

Tant la classe magistral com el concert posterior van estar a càrrec de professors de música antiga de l'Acadèmia de MusAS, de Produccions Permotio, davall el lema ‘Claus del passat en tonalitat de futur’.

En el concert, en el qual el públic va tindre l'oportunitat de poder sentir els instruments antics en directe, van participar personalitats com Ricard Renat i Pellicer, amb violí i viola; Dimitri Kindynis, amb violes i violoncels; i Joan Calabuig i Gaspar, amb chalumeau, clarinetto d’amore i corno di bassetto.

Després del concert, l'alcalde, acompanyat de l’equip directiu del Conservatori, va visitar les instal·lacions i les diferents aules per a conéixer de prop el seu funcionament, així com per a veure les millores que s'han anat realitzant en el centre i saber quines són les que estan pendents de realitzar. Des del Conservatori li van transmetre l'esforç que realitzen tant alumnat com professorat per a mantindre una evolució contínua del centre.

Pujar