31 d’octubre de 2020 31/10/20

El Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo impartirà les seues classes de manera telemàtica

El Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo impartirà les seues classes de manera telemàtica - (foto 1)
  • Cultura i Esports continuen treballant per a oferir una programació completa a distància

El Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo de Sagunt impartirà les seues classes als seus alumnes de manera telemàtica amb motiu de l'estat d'alarma del país. L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha confirmat que el professorat es posarà en contacte amb l'alumnat el dia 23 de març per a concretar com es desenvoluparan les classes davant situació d'incertesa; videoconferències, enregistraments d'àudios o si seran individuals o grupals, etc. A més, Moreno ha destacat que Cultura i Esports han posat en marxa, de manera telemàtica, diferents continguts per a fer més suportable el confinament.

Concretament, en el departament de Cultura, del lloc web de l'Ajuntament de Sagunt, Cultura ja ha posat a disposició diferents continguts perquè les persones el puguen consultar mentre que estiga declarat l'estat d'alarma i el confinament de la població.

Per part seua, la delegada de la Universitat Popular, Maria Josep Soriano, ha destacat el treball que fa l'Ajuntament de Sagunt en este context: «L'Ajuntament està treballant per a vosaltres i amb vosaltres. En estos moments ha de quedar patent la solidaritat entre la ciutadania i això ens emociona i ens enorgullix com a poble». Així mateix, la delegada ha afegit que, desde la Universitat Popular, l'àrea d'Educació i Esports, també està preparant continguts en línia.

Pujar