3 de juny de 2020 3/6/20

El Consell Municipal d'Esports de Sagunt dóna a conéixer els detalls de la XIX Gala de l'Esport

El Consell Municipal d'Esports de Sagunt dóna a conéixer els detalls de la XIX Gala de l'Esport - (foto 1)
  • L'acte tindrà lloc el divendres 21 de febrer a les 19 hores al Casal Jove

El passat 15 de gener, es va reunir el Consell Municipal d'Esports per analitzar l'estat general del departament i es van donar a conéixer els detalls de la XIX Gala de l'Esport de Sagunt que tindrà lloc durant la Setmana de l'Esport del 15 al 22 del pròxim mes de febrer. Una setmana en la qual es realitzaran multitud d'activitats relacionades amb l'esport de la ciutat.

L'esdeveniment més destacat durant esta setmana serà la XIX Gala de l'Esport de Sagunt, que tindrà lloc el divendres 21 de febrer a les 19 hores al Casal Jove. En la celebració es reconeixerà els millors esportistes de l'any 2019, i també tractarà sobre els valors de l'esport, de l'equip i la cultura de l'esforç per part de tots els esportistes i clubs locals.

Enguany el jurat, format per la comissió organitzadora de la Gala de l'Esport, ha decidit premiar, com a millor esportista masculí, Óscar García jugador d'handbol; com a millor esportista femenina, la lluitadora, Marta Ojeda Navarro, i com a millor entitat esportiva de l'any, el Balonmano Fertiberia Puerto Sagunto, pel seu ascens a la lliga Asobal. De la mateixa manera, el guardó al mèrit esportiu de la comarca serà per al piragüista Jorge Cortijo.

Quant als guardons d'esportistes novells, el femení serà per a la jugadora d’hoquei línia Carla Morales i el masculí per a Sergio Munuera. En la categoria al mèrit esportiu amb diversitat funcional, el guardó serà per a l'atleta Cristian Pérez, mentre que el premi a la promoció de valors a través de l'esport ha sigut atorgat a l’atleta Begoña García. El premi al foment de la visibilitat de l'esport femení serà per al Biensa Club de Futbol. Per altra banda, en la categoria de reconeixement a la trajectòria esportiva el guardó és per a l’exatleta Eduardo Alcaina. Finalment el premi al foment esportiu ha sigut concedit al periodista Álvaro Paricio.

Pujar