elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Concert de presentació nou disc “La Suite del Bescuit”

Concert de presentació nou disc “La Suite del Bescuit”

  El pròxim diumenge 02 d’octubre, a les 19:00 h, en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt, tindrà lloc la presentació del nou disc de Germans Caballer i Amics titolat “La Suite del Bescuit”. L’actuació està integrada en el programa d’actes del 9 d’octubre del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt. Entrada lliure.

  “La Suite del Bescuit” és una creació i producció de David Reig Delhom, company i un dels Amics que formen part del grup “Germans Caballer i Amics”.

  Segons ens diu l’autor, a banda d’altres acepcions, la suite és un terme que ens remet a una forma musical que va aparéixer com a tal en el barroc i estava formada per una sèrie de danses. També és una paraula francesa amb la qual es designa una composició musical formada per parts independents encara que amb certa unitat, o bé una col·lecció de composicions distintes reunides per l’autor en raó d’alguna afinitat.

  “La Suite del Bescuit” és una composició instrumental  d’una dotzena de melodies escrites per a tocar-les amb dolçaina al balcó de la casa del seu compositor, durant les sis setmanes del confinament de 2020. Cada melodia està dedicada a cadascun dels bescuits que ell i la seua familia varen fer, i es varen menjar. El disc va estar gravat per Germans Caballer i Amics durant el 2021, i ara ha aplegat el moment de donar a conéixer el nostre treball a la nostra ciutat. Esperem que us agrade.

  Per a que feu un tast, vos adjuntem el cartell, l’enllaç de la web (on podreu obtindre fotos) i l’enllaç del videoclip d’un dels temes que composen el disc.

  Pujar