elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comerç lliura els premis de la Campanya de Promoció del Comerç Local de 2018

Comerç lliura els premis de la Campanya de Promoció del Comerç Local de 2018

    La delegació de Comerç de l'Ajuntament de Sagunt ha lliurat els nou premis del sorteig de la Campanya de Promoció del Comerç Local El millor premi és una bona compra!, que es van sortejar divendres passat entre tots els participants. Igual que l'any passat, s'han repartit 6.000 euros en total nou premis, sis de 500 euros i tres d'1.000 euros.

    Els guanyadors del sorteig que es va realitzar divendres passat, 19 d'octubre, en el Centre Cívic Antic Sanatori han sigut Diego Villena, Valentina Stoenica, Olga Sesé, Alfredo Mateu, Lola Dulce i Consuelo Domínguez, els valorats en 500 euros, i Paquita Bermúdez, Vicente Martínez i Saúl Boromat, els tres premis de 1.000 euros.

    El regidor de Mercats i Comerç, Sergio Moreno, ha donat l'enhorabona als premiats i els ha agraït la seua confiança en el comerç local que, segons el delegat, "no passa per un bon moment i que cal donar suport amb campanyes consolidades com esta i que obtenen una molt bona resposta del públic i gran acceptació entre els comerços i consumidors del municipi". Per altra banda, l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha manifestat el suport que des de l'Ajuntament oferix al xicotet comerç amb este tipus de campanyes "en una època en la qual el comerç en general està en evolució cap a les grans superfícies i el comerç electrònic però en la qual el comerç local ha de reivindicar el seu paper de proximitat i que puga competir amb altres ofertes".

    La Campanya de Promoció del Comerç Local 2018 ha estat en marxa des de l'11 de setembre fins al 17 d'octubre, durant la qual es van distribuir un total de 1.000 cartells, 25.000 fullets i es van adherir 340 establiments de la ciutat on es van poder dipositar fins a 225.000 tiquets que es van repartir entre tots els participants.

    Pujar