26 de setembre de 2020 26/9/20

Comença el Curs de Monitor Nacional d'Atletisme

Comença el Curs de Monitor Nacional d'Atletisme - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Comença el Curs de Monitor Nacional d'Atletisme - (foto 2)
  Comença el Curs de Monitor Nacional d'Atletisme - (foto 3)

  El Curs de Monitor Nacional d'Atletisme i la 1ª fase del Curs d'Entrenador Nacional d'Atletisme es va iniciar el passat divendres, 8 de setembre, al poliesportiu d'Internuclis. Estos cursos han sigut organitzats per la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana i per la Federació d'Atletisme d'Espanya i han comptat amb la col·laboració de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt. Durant la inauguració dels cursos, es va comptar amb l'assistència del regidor d'Esports Miguel Chover, i del director del curs Miguel Pinar qui, a més a més, forma part de la plantilla de professors del curs.

  El Curs de Monitor Nacional d'Atletisme tindrà lloc a la sala multiusos del pavelló d'Internuclis, amb una assistència de 28 alumnes i 8 professors, per la seua banda, el curs d'Entrenador Nacional d'Atletisme es realitzarà a la sala d'audiovisuals del mateix pavelló, i comptarà amb una assistència de 24 alumnes i 10 professors els quals impartiran el curs.

  La finalitat de tots dos projectes és la de formar tant a monitors com a entrenadors especialitzats en atletisme, així com ensenyar-los a formar a uns altres degudament, programar i dirigir entrenaments i formar a altres esportistes. En finalitzar el curs els alumnes rebran un certificat que els acreditarà com a monitors i entrenadors formats, i tindrà validesa a tota Espanya.

  Pujar