elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La comèdia valenciana Els Villalonga es representa el dissabte en el Centre Cultural Mario Monreal

La comèdia valenciana Els Villalonga es representa el dissabte en el Centre Cultural Mario Monreal
  • L'obra teatral, d'aproximadament una hora i mitja de duració, en valencià i apta per a tots els públics, començarà a les 20 hores i l'entrada té un preu de nou euros

La representació Els Villalonga tindrà lloc el dissabte 16 d'octubre en el Centre Cultural Mario Monreal. Esta comèdia, d'aproximadament una hora i mitja de duració, en valencià i apta per a tots els públics, començarà a les 20 hores i l'entrada té un preu de nou euros. Esta activitat està emmarcada dins de l'agenda cultural de tardor que organitza el departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt.

La representació té com a eix principal el llegat familiar i, més concretament, el seu cognom. Està a punt d'arribar un membre nou a la família de Paco Villalonga, el qual no pensa consentir de cap manera que el seu llegat, en este cas el seu cognom, no es perpetue per la capritxosa decisió de la seua consentida i estimada filla Anna, i del seu còmplice i gendre, Pau. A esta família li ha arribat l'hora de decidir, de mirar-se cara a cara i revelar com són de consistents els principis de cadascun d'ells; i el més important, saber si tot això té alguna cosa a veure amb la felicitat. En eixe sentit, Paco Villalonga és fidel als principis de Groucho Marx, el qual deia: “Estos són els meus principis, si no li agraden, tinc uns altres”.

Pujar