17 de novembre de 2019 17/11/19

Comeche guanya el IV Torneig Hispània Match

Comeche guanya el IV Torneig Hispània Match - (foto 1)
  • L'oficial de la Policia Local de Sagunt va quedar primer en la categoria de veterans en la modalitat de Recorreguts de Tir

L'oficial de Policia Local de Sagunt, Antonio Comeche, ha guanyat el IV Torneig Hispània Match. El passat cap de setmana el Club Deportivo Centro Madrid de Valdemoro va acollir este torneig en el qual Comeche va quedar primer en la categoria de veterans en la modalitat de Recorreguts de Tir (I.P.S.C). L'esportista ha agraït el suport de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt i dels patrocinadors.

La competició consistia a resoldre dotze exercicis, en els quals es valorava especialment la potència i la velocitat del tir en l'execució dels exercicis, la precisió, tirs a targetes mòbils, a una sola mà tant amb la destra com amb l'esquerra i altres proves.

Comeche, com a esportista federat en la Reial Federació de Tir Olímpic de la Comunitat Valenciana, pel Club de Tir Olímpic de Llíria, des de fa setze anys, va quedar satisfet en classificar-se com a campió en la categoria de veterans, i subcampió en la general. De cara a les pròximes competicions de la 5a Fase Nacional a Osca i del Campionat d'Espanya 2019 ha manifestat que espera obtindre uns bons resultats.

ocultar
Comeche guanya el IV Torneig Hispània Match
Pujar