elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La ciutat celebra la festivitat del Patró de la Policia Local de Sagunt, San Miguel

La ciutat celebra la festivitat del Patró de la Policia Local de Sagunt, San Miguel
  • En l'acte s'ha reconegut el treball als i les agents per la seua labor i dedicació, així com per diferents servicis realitzats i jubilació

MÉS FOTOS
La ciutat celebra la festivitat del Patró de la Policia Local de Sagunt, San Miguel - (foto 2)
La ciutat celebra la festivitat del Patró de la Policia Local de Sagunt, San Miguel - (foto 3)
La ciutat celebra la festivitat del Patró de la Policia Local de Sagunt, San Miguel - (foto 4)
La ciutat celebra la festivitat del Patró de la Policia Local de Sagunt, San Miguel - (foto 5)
La ciutat celebra la festivitat del Patró de la Policia Local de Sagunt, San Miguel - (foto 6)

La Plaça Major de Sagunt ha acollit un any més la celebració de la festivitat del Patró de la Policia Local de Sagunt, San Miguel, acte en el qual s'ha reconegut el treball i el mèrit de diferents intervencions que ha protagonitzat el cos local i la seua gestió i dedicació, així com la labor que durant anys han realitzat els qui ara s'han jubilat. Després de celebrar una missa a l'Església de Santa María, s'ha procedit a la parada dels agents i l'acte institucional.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, acompanyat pel comissari principal cap de la Policia Local de Sagunt, Rafael de Manuel, han passat revista als agents que es trobaven en formació i tot seguit s'ha procedit al lliurament d'esments per part de tots dos i de la regidora delegada de Policia Local, Natalia Antonino.

L'alcalde de Sagunt ha reconegut a cadascun dels agents que hui han sigut condecorats per la seua labor i servici. A més ha destacat que el 29 de setembre és una data «imprescindible. El vostre és un treball ardu, sacrificat, intens, però també gratificant i basat per complet en el servici públic. Sou peces imprescindibles de la nostra societat», ha agregat dirigint-se al cos policial.

A més, Moreno ha assenyalat que «hui volem posar en valor totes les actuacions que heu realitzat, així com el tracte i la proximitat que oferiu diàriament als ciutadans i ciutadanes de Sagunt». En este sentit, ha mostrat el seu agraïment a la regidor delegada de Policia Local, al Comissari Cap de Policia Local per «el seu lliurament, lideratge i dedicació», així com a càrrecs intermedis, als agents i a l'equip administratiu. «Sou exemple d'un cos respectat, i ací estan els resultats i les estadístiques que el testifiquen, i això ha sigut possible únicament gràcies a que sou un equip humà únic».

Així mateix, Darío Moreno ha explicat que en els últims anys «hem prioritzat les actuacions que us pogueren reforçar, tant en termes de plantilla com en termes de recursos, i així continuarem actuant. Parle en nom no sols de l'Ajuntament, sinó de tota la ciutat, quan dic que teniu tot el nostre suport i que estem orgullosos de la vostra labor».

Durant l'acte se li ha entregat un esment al personal de la Policia Local que es jubila enguany com a reconeixement per la dedicació d'una vida al servici ciutadà i la seua missió de defensa, promoció i protecció dels drets i llibertats públiques. També s'ha entregat un diploma als dos agents que complixen 25 anys en els cossos de Policia Local per mèrit policial.

Així mateix, s'han realitzat 17 felicitacions públiques a títol individual als qui han destacat en l'estudi, promoció i dignificació tant de la funció policial com dels cossos de Policia Local, i als qui han realitzat un servici especialment meritori en el compliment de les seues funcions i han tingut una important repercussió social. Finalment, s'han entregat tres condecoracions honorífiques de manera discrecional a persones i entitats alienes als cossos de Policia local com a reconeixement a la seua dedicació i lliurament en benefici de la Comunitat Valenciana.

D'altra banda, el comissari principal cap de la Policia Local de Sagunt ha donat l'enhorabona a cada membre del cos policial reconegut en l'acte i ha destacat que la Policia Local de Sagunt es troba vivint anys de «molta intensitat, primer pels problemes que va ocasionar a la societat la pandèmia i, posteriorment, pel retorn a una normalitat amb molta incidència de la vida en els espais públics, no obstant això, hem de ser constants i no defallir per a preparar-nos cap als importants canvis econòmics i industrials que es produiran en el nostre municipi».

En este sentit, Rafael de Manuel, ha assenyalat que «estos reptes hem d'abordar-los des de la il·lusió i satisfacció que provoca el servici ben prestat i amb la vocació de servidors públics que ens motiva quan accedim al cos de Policia Local».

L'acte també ha comptat amb la presència de nombroses autoritats entre les quals es comptaven components de la Corporació Municipal de Sagunt, la jutgessa degana dels jutjats de Sagunt, el comissari del Cos Nacional de Policia, el capità de la Guàrdia Civil, i altres membres de les forces de seguretat i prevenció com a Bombers, Guàrdia Rural i Protecció Civil, la Fallera Major de Sagunt i el president de la Federació Junta Fallera de Sagunt.

Pujar