21 d’octubre de 2020 21/10/20

Ciutadania i turistes van viure la final de la 3a etapa de la Volta Comunitat Valenciana Fèmines a Sagunt

Ciutadania i turistes van viure la final de la 3a etapa de la Volta Comunitat Valenciana Fèmines a Sagunt - (foto 1)
  • L'esdeveniment, que per tercer any passa per la ciutat, va ser retransmés en directe a través d'internet per al món

La ciutadania de Sagunt i els turistes que van visitar la ciutat el passat cap de setmana van poder gaudir de la Volta Comunitat Valenciana Fèmines ja que la ciutat es va convertir en pas i final de la 3a etapa d'esta competició dissabte al matí. La meta es va instal·lar en l'avinguda Mediterrani on centenars d'amants d'este esport, turistes i curiosos es van acostar a vore les ciclistes finalitzar la carrera.

Per tercer any, Sagunt va acollir este esdeveniment, que va partir des de València i va travessar Poble Nou, Montcada, Sant Isidre de Benaixeve, Nàquera i Serra fins a arribar al punt més alt en l'Alt de l’Oronet; va continuar fins a Torres Torres, Quartell i va entrar per la carretera CV-320 al nucli del Port de Sagunt, aproximadament a les 12.50 hores. Seguidament, el pilot va travessar el nucli de Sagunt, on aficionats van animar les corredores, i es va encaminar cap a Gilet, Estivella i de nou va passar per Quartell per a tornar a entrar al Port de Sagunt i travessar la línia de meta.

Un total de 175 ciclistes vingudes de 40 països, pertanyents a 25 equips de 12 nacionalitats, dels quals 8 són espanyols, van participar en este esdeveniment que va travessar Sagunt una vegada més. Cal destacar, també, el treball de les més de 60 persones voluntàries, així com dels cossos de Protecció Civil, Policia Local i Guàrdia Civil, que van ajudar perquè la carrera transcorreguera amb tota normalitat.

Per al regidor d'Esports, Javier Raro, amb este esdeveniment «vam demostrar una vegada més el suport de l'Ajuntament amb l'esport femení i a més ens satisfà acollir una competició que ha sigut retransmesa per internet per a tots els països del món, amb la qual cosa tornem a vendre la ciutat de Sagunt i, en este cas, el Port de Sagunt a tot el món a través de l'esport». L'alcaldessa per substitució, María José Carrera, i altres regidors de la Corporació Municipal tampoc van voler perdre's este esdeveniment.

La mexicana Yareli Salazar, de l'equip Astana, va ser la guanyadora de l'etapa amb un temps de 2 h 23 min i 38 seg. L'equip de Salazar també va guanyar l'etapa. La corredora de Torrent (l’Horta), Cristina Martínez es va proclamar com a millor ciclista de la Comunitat Valenciana en esta etapa i la corredora Anna Van der Breggen va mantindre el lideratge. La millor corredora Sub23 va ser, en este cas, la italiana Greta Marturano; la líder dels esprints especials va ser la mexicana Yareli Salazar, i la millor escaladora va ser la basca Ane Santesteban.

MÉS FOTOS
Ciutadania i turistes van viure la final de la 3a etapa de la Volta Comunitat Valenciana Fèmines a Sagunt - (foto 2)
Ciutadania i turistes van viure la final de la 3a etapa de la Volta Comunitat Valenciana Fèmines a Sagunt - (foto 3)
Ciutadania i turistes van viure la final de la 3a etapa de la Volta Comunitat Valenciana Fèmines a Sagunt - (foto 4)
Ciutadania i turistes van viure la final de la 3a etapa de la Volta Comunitat Valenciana Fèmines a Sagunt - (foto 5)
Ciutadania i turistes van viure la final de la 3a etapa de la Volta Comunitat Valenciana Fèmines a Sagunt - (foto 6)
Ciutadania i turistes van viure la final de la 3a etapa de la Volta Comunitat Valenciana Fèmines a Sagunt - (foto 7)
Ciutadania i turistes van viure la final de la 3a etapa de la Volta Comunitat Valenciana Fèmines a Sagunt - (foto 8)
Ciutadania i turistes van viure la final de la 3a etapa de la Volta Comunitat Valenciana Fèmines a Sagunt - (foto 9)
Pujar