elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Charo López i Luis Santana interpretaran Verso a Verso divendres que ve en el Teatre de Begoña

Charo López i Luis Santana interpretaran Verso a Verso divendres que ve en el Teatre de Begoña
  • Este recital poètic fa un recorregut pels grans autors de la literatura espanyola des del segle XVI fins a l'actualitat

L'actriu Charo López junt al baríton Luis Santana interpretarà el recital poètic Verso a Verso divendres que ve, 15 d'octubre, a les 20.30 hores en el Teatre de Begoña. L'actuació és en castellà i durarà aproximadament una hora i mitja. Esta activitat està emmarcada dins de l'agenda cultural de tardor que organitza el departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt.

Verso a Verso és un recorregut pels grans autors de la literatura espanyola des del segle XVI fins a l'actualitat: San Juan de la Cruz, Santa Teresa de Jesús, García Lorca, Antonio Machado, Miguel Hernández, etc. En esta actuació Charo López desgrana els poemes d'estos autors, amb el piano de fons de Víctor Carbajo, mentre Luis Santana acompanya els versos amb cançons seleccionades en funció de l'autor i l'època. L'espectacle té com a protagonista a l'amor, una experiència complexa que es resistix a l'anàlisi de la raó i que ha propiciat els més bells textos al llarg de la història.

L'entrada és gratuïta i es pot adquirir a través d'este enllaç.

Pujar