29 de gener de 2020 29/1/20

El Centre Cívic de Sagunt acollirà dimecres la presentació del llibre ‘El caso del Requeté quintacolumnista. ¡Volar el tren!’

El Centre Cívic de Sagunt acollirà dimecres la presentació del llibre ‘El caso del Requeté quintacolumnista. ¡Volar el tren!’ - (foto 1)
  • L'Associació de Patrimoni Industrial del Port de Sagunt, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt, ha organitzat la presentació d'esta novel·la basada en el sabotatge a la factoria siderúrgica durant la Guerra Civil Espanyola

L'Associació de Patrimoni Industrial del Port Sagunt ha organitzat la presentació del llibre titulat ‘El caso del Requeté quintacolumnista. ¡Volar el tren!’. L'acte, en el qual col·labora l'Ajuntament de Sagunt, tindrà lloc dimecres que ve, 20 de novembre, a les 19 hores en la sala d'actes del Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt.

‘El caso del Requeté quintacolumnista. ¡Volar el tren!’ és l'obra més recent de Carlos Pajuelo, escriptor, doctor en periodisme i professor. Es tracta d'una novel·la ambientada en la Guerra Civil Espanyola que té com a eix central l'espionatge i sabotatge en la factoria siderúrgica del Port de Sagunt.

Pujar