11 d’agost de 2020 11/8/20

La Cavalcada de l'Humor ompli de disfresses i música el Port de Sagunt

La Cavalcada de l'Humor ompli de disfresses i música el Port de Sagunt - (foto 1)
  • A la nit, el Gran Prix va aconseguir un èxit de participació en la seua primera edició

MÉS FOTOS
La Cavalcada de l'Humor ompli de disfresses i música el Port de Sagunt - (foto 2)
La Cavalcada de l'Humor ompli de disfresses i música el Port de Sagunt - (foto 3)

Les festes patronals del Port de Sagunt van viure en la vesprada d'ahir, dimecres 7, la particular Cavalcada de l'Humor. Un gran nombre de penyes van participar en este esdeveniment en el qual vestien divertides disfresses fetes per ells mateixos engalanant així els carrers del recorregut.

A les 18.30 va tindre lloc la concentració de tots els penyistes al carrer Doctor Fleming, al costat del Triangle Umbral, on ultimaven els detalls de les seues disfresses i les coreografies i preparaven la música, el confeti i els caramels que llançarien al públic. A continuació, a les 19.30 hores, començava el recorregut per l'avinguda 9 d'Octubre fins a arribar al recinte firal.

El públic va poder gaudir de les variades disfresses triades per les penyes, que passaven per personatges d’Aladdín, ancians, ruletes de casino, peixos, indis, de circ, víkings, els Teletubbies, entre d’altres.

Com a novetat, ahir també va tindre lloc el Gran Prix, un concurs per grups que va aconseguir moltíssim èxit entre pnyistes i públic en general. Des de la Federació de Penyes Port Sagunt asseguren que van participar 48 persones, sent este el límit de participació, però encara van quedar al voltant de 50 persones en llista d'espera. A més, destaca la gran acollida per part de la gent d’esta novetat i asseguren que per a l'any vinent ho faran molt millor.

Esta nit, a les 21.00 hores s'entregaran els trofeus de tots els concursos que s'han realitzat durant estos dies, com el Gran Prix, el concurs de pintxo de truita de creïlla, d’allioli, etc.

Pujar