22 de gener de 2021 22/1/21

‘El caso del requeté quintacolumnista. ¡Volar el tren!’ relata l'espionatge i sabotatge a la fàbrica del Port de Sagunt barrejant ficció i realitat

‘El caso del requeté quintacolumnista. ¡Volar el tren!’ relata l'espionatge i sabotatge a la fàbrica del Port de Sagunt barrejant ficció i realitat - (foto 1)
  • L'escriptor, periodista i professor, Carlos Pajuelo, va presentar la seua última novel·la en el Centre Cívic en un acte organitzat per l'Associació de Patrimoni Industrial del Port de Sagunt en col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt

MÉS FOTOS
‘El caso del requeté quintacolumnista. ¡Volar el tren!’ relata l'espionatge i sabotatge a la fàbrica del Port de Sagunt barrejant ficció i realitat - (foto 2)

El Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt va acollir durant la vesprada del dimecres 20 de novembre la presentació de la nova novel·la de l’escriptor, doctor en periodisme i professor, Carlos Pajuelo, El caso del requeté quintacolumnista. ¡Volar el tren!.

L'obra, que barreja ficció i realitat, transcorre en plena Guerra Civil Espanyola i té com a eix central l’espionatge i sabotatge del bàndol insurrecte en la factoria siderúrgica del Port de Sagunt, un relat d'una missió bèl·lica quasi impossible. Els assistents van poder dialogar amb l'autor durant un col·loqui que es va estendre després de la presentació del llibre.

L'acte, al qual van assistir l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i altres membres de la Corporació Municipal, va estar organitzat per l'Associació de Patrimoni Industrial del Port de Sagunt i hi va col·laborar l'Ajuntament de Sagunt.

Pujar