18 de setembre de 2020 18/9/20

El Casal Jove projectarà les pel·lícules d’animació ‘Fantástico Sr. Fox’ i ‘La Oveja Shaun’

El Casal Jove projectarà les pel·lícules d’animació ‘Fantástico Sr. Fox’ i ‘La Oveja Shaun’ - (foto 1)
  • Les projeccions estan organitzades pel Mini Cicle Stop-Motion del Cinema Club del Casal

MÉS FOTOS
El Casal Jove projectarà les pel·lícules d’animació ‘Fantástico Sr. Fox’ i ‘La Oveja Shaun’ - (foto 2)

Les projeccions del cicle Cinema Club del Casal Jove del Port de Sagunt continuen amb les pel·lícules d'animació Fantástico Sr. Fox (USA, 2009), dirigida per Wes Anderson, el divendres 7 de juny i La Oveja Shaun (Gran Bretanya), de la productora Aardam Studios. Totes dos projeccions seran en castellà, per a tots els públics i l'entrada serà gratuïta fins a completar l'aforament. Les pel·lícules seran a les 19 h i tindran una durada de 87 minuts i 85 minuts respectivament. Ambdós pertanyen al gènere Stop-Motion i formen part del cicle organitzat per la delegació de Joventut.

La pel·lícula Fantastico Sr. Fox està basada en la novel·la per a xiquets de Roald Dahl i va obtindre dos nominacions als Oscar en 2009 com a millor pel·lícula d'animació i millor banda sonora. La pel·lícula conta la història d'una astuta rabosa anomenada Fox que porta una vida aparentment idíl·lica amb la seua esposa i els seus fills. No obstant això, a les nits, el senyor Fox es dedica a robar gallines, ànecs i titot de les granges veïnes, raó per la qual els grangers decidixen caçar-lo.

La Oveja Shaun va ser nominada als Oscar en 2015 com a millor llargmetratge d'animació i conta les inesperades aventures que viu l'ovella Shaun a la ciutat quan decidix prendre's el dia lliure i divertir-se una mica.

Pujar