19 de gener de 2021 19/1/21

El Casal Jove acollirà dissabte que ve l'última activitat del programa d'oci alternatiu Lluna Plena

El Casal Jove acollirà dissabte que ve l'última activitat del programa d'oci alternatiu Lluna Plena - (foto 1)
  • En la jornada, que serà de 17 a 21 hores, es realitzaran diverses activitats destinades a jóvens de 14 a 30 anys

Dissabte que ve, 5 de desembre, tindrà lloc al Casal Jove l'última ‘Lluna Plena’, el programa d'activitats d'oci alternatiu per als i les jóvens de 14 a 30 anys. L'equip de jóvens corresponsals, format per estudiants voluntaris del municipi, ha organitzat el cinqué dia de Lluna Plena després de l'èxit de les sessions anteriors.

Tal com explica el regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, «enguany, des del consistori i el departament creiem que l'oci alternatiu i saludable és una de les poques alternatives de diversió segures per a la gent jove. Per això, treballem per a tindre una gran oferta cada setmana durant el curs escolar».

En esta Lluna Plena anomenada 'Full Moon' que es farà dins de l'horari habitual, de 17 a 21 hores, es realitzaran les següents activitats, dissenyades pels jóvens i pensant a atraure a altres persones de la seua mateixa edat i amb les seues mateixes necessitats: Zona Karaoke, ja que el karaoke sempre és un encert per a animar un esdeveniment. Des dels temes més nous als clàssics, el grup de jóvens vol proposar esta zona de música per a cantar; minigolf, una activitat dissenyada pel grup de corresponsals per a fer esport a l'aire lliure i divertir-se tractant de millorar la seua tècnica i punteria.

Un altre dels tallers serà el de ‘veritats d'Amèrica’. Esta activitat, organitzada i duta a terme pel mateix grup de jóvens corresponsals, consistirà en un concurs on la gent que s'apunte haurà d'esbrinar què és mentida i què és veritat sobre els Estats Units d'Amèrica. El Concurs Tv Xou és una altra de les grans activitats que realitzarà el grup de participació. Es tracta d'una paròdia dels típics programes com el ‘Precio justo’.

Zona Among Us serà un taller sobre el joc revelació de l'any per als jóvens. Més de 100 milions de descàrregues per tot el món per a este joc multijugador en el qual una tripulació haurà de mantindre una nau mentre esbrinen qui tracten de sabotejar la seua missió. En la zona Among Us estaran refugiats del fred i compartint experiència amb altres jugadors al mateix temps.

A més, també destaquen altres activitats com a ball Just Dance, futbolí i jocs de taula. Totes les accions es desenvoluparan amb totes les mesures sanitàries de seguretat i higiene, com és la presa de temperatura, l'aforament reduït a 6 o 10 persones segons activitat, el control d'entrades i eixides, l'ús de gel hidroalcohòlic i mascaretes i la desinfecció d'espais.

Pujar