elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els bombers i la Policia de Platges de Sagunt van extingir un incendi en un solar de l'avinguda Europa a Corinto

Els bombers i la Policia de Platges de Sagunt van extingir un incendi en un solar de l'avinguda Europa a Corinto
  • No s'han lamentat danys personals, encara que l'incendi ha calcinat un total de 1 000 metres quadrats de matolls i un parell de palmeres

Els bombers i la Policia Local de Platges de Sagunt van extingir ahir a la vesprada un incendi ocasionat en un solar en l'avinguda Europa de Corinto. Es tracta d'una zona urbana pròxima a una finca habitada, la qual no ha necessitat ser desallotjada. No s'han lamentat danys personals, encara que l'incendi ha calcinat un total de 1 000 metres de matolls, a més d'un parell de palmeres.

Els fets es van produir durant la vesprada d'ahir quan el 112 va rebre l'avís. Fins a l'arribada dels bombers, la Policia de Platges va ser l'encarregada d'evitar que l'incendi s'estenguera amb mànegues facilitades pels veïns, així com de retirar algunes de les tanques perimetrals per a facilitar l'accés dels bombers als focus més actius.

En esta actuació conjunta han participat dos dotacions de bombers i dos patrulles de Policia de Platges. També es va valorar tallar l'avinguda Europa, entre Torrecorinto i l'avinguda de Les Salines durant les tasques d'extinció a conseqüència de la falta de visibilitat de la via, encara que finalment no va ser necessari gràcies a la ràpida intervenció dels equips d'emergència.

Pujar