25 de setembre de 2020 25/9/20

Els alumnes de segon de batxillerat de l’IES Clot del Moro representen l’obra teatral ‘Tornar’

Els alumnes de segon de batxillerat de l’IES Clot del Moro representen l’obra teatral ‘Tornar’ - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els alumnes de segon de batxillerat de l’IES Clot del Moro representen l’obra teatral ‘Tornar’ - (foto 2)
  Els alumnes de segon de batxillerat de l’IES Clot del Moro representen l’obra teatral ‘Tornar’ - (foto 3)

  Un any més els alumnes de segon de batxillerat de l'IES Clot del Moro han pogut demostrar els dots interpretatius gràcies a l'obra Tornar, escrita per Emilio Encabo, un autor teatral valencià resident a Bilbao, que tots els anys (esta vegada ha sigut la cinquena posada en escena d'una obra seua) escriu un guió per a l'alumnat de l'institut.

  Tornar és un thriller emocional, on els personatges van mostrant com determinades vivències i desil·lusions van marcant decisions a vegades errònies, però on el destí pot acabar donant noves oportunitats.

  El projecte ha estat dirigit per Àlex Andrés professor de l'assignatura d'arts escèniques on l'alumnat realitza este projecte interpretatiu. Sergio Ojeda professor de plàstica ha sigut l'encarregat de l'escenografia. Tot un treball molt detallat i professional per poder donar els alumnes la millor experiència teatral.

  Cal senyalar que Tornar s'ha representat dos voltes al Mario Monreal, i en l'última de les quals es va comptar amb la presència del regidor d'Educació, José Manuel Tarazona.

  Durant les representacions, la sala ha estat pràcticament plena. Companys, professorat del Clot del Moro, familiars dels actors i actrius, i molts dels antics alumnes que tornen cada any per donar suport en un dia tan especial i recordar la seua experiència.

  Pujar