20 de gener de 2021 20/1/21

Cor Almudàfer i la Banda de la Societat Musical de Canet interpretaran la cantata ‘Carmina Burana’ en el Festival Música al Port 2019

Cor Almudàfer i la Banda de la Societat Musical de Canet interpretaran la cantata ‘Carmina Burana’ en el Festival Música al Port 2019 - (foto 1)
  • El concert tindrà lloc als Jardins del Centre Cívic del Port de Sagunt el dissabte, 22 de juny, a les 23 h

Els Jardins del Centre Cívic del Port de Sagunt acolliran este dissbte, 22 de juny, a les 23 hores, la interpretació completa de la cantata escènica Carmina Burana de Carl Orff de la mà del Cor Almudàfer i la Banda de la Societat Musical de Canet. El concert organitzat pel departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, la Generalitat Valenciana i l'Institut Valencià de Cultura és el segon esdeveniment del Festival Música al Port 2019. L'entrada serà gratuïta.                 

La interpretació de la cantata escènica Carmina Burana, escrita per Carl Orff, està dirigida per Sergi Rajadell i també actuarán Laura Amanda Agustí com a soprano, Valentín Mihai Petrovici, com a baríton i Luis Cortés, com a contratenor.

La programació del Festival Música al Port 2019 continuarà amb el concert Música pel record de la Banda Simfònica Lira Saguntina el dissabte, 29 de juny als Jardins del Centre Cívic del Port de Sagunt a les 23 h. En el mateix lloc, el dissabte, 13 de juliol, a les 22 h, tindrà lloc la Prova Selectiva dels Concursos de Cante, Guitarra i Ball Flamenc de la fundació Cante de las Minas.

La programació del festival finalitzarà el 20 de juliol, a les 23 h, amb el concert XXV Reencuentro Años 60 dels grups: Los Martes, Los Tetos, Sons (Fills dels ’60) i Stiff Group.

Pujar