21 de gener de 2021 21/1/21

Aigües de Sagunt repara una important avaria en el subministrament als polígons Camí la Mar i Parc Sagunt

Aigües de Sagunt repara una important avaria en el subministrament als polígons Camí la Mar i Parc Sagunt - (foto 1)
  • Personal de l'empresa va realitzar un tall de subministrament que ja està restablit i s'informa de la continuïtat d'obres del Pla Director per a garantir subministraments en punts vulnerables de la xarxa

MÉS FOTOS
Aigües de Sagunt repara una important avaria en el subministrament als polígons Camí la Mar i Parc Sagunt - (foto 2)

Aigües de Sagunt ha reparat una important avaria en el subministrament als polígons Camí la Mar i Parc Sagunt. Pel fet que dimecres passat es va detectar un increment considerable de l'aigua subministrada als parcs empresarials Camí la Mar i Parc Sagunt, el personal de l'empresa va iniciar les labors de cerca d'una possible avaria en la xarxa de subministrament a aquestosests emplaçaments.

L'avaria es devia a un trencament sobre la canonada de proveïment al seu pas per uns terrenys confrontants a la N340. A causa de la ubicació de l'avaria detectada, sent que la canonada discorria per un camp agrícola, així com a la gran quantitat d'aigua escapolida, va provocar que el terreny fóra intransitable per al pas de la maquinària necessària per a dur a terme els treballs de reparació, alentint l'inici d’estos.

Davant esta situació, es va procedir a realitzar un accés provisional, a l'altura del punt quilomètric 931+460 Marge Dret de la N-340, que permetera el pas de maquinària, començant ja a mitjanit els treballs d'excavació per a detectar la canonada d'adducció de FD Ø350. Les labors es varen prolongar durant tota la nit fins a descobrir la canalització danyada, que es troba a 2,70 metres de profunditat, i en el matí d'ahir es donava per finalitzada la reparació de l'avaria, iniciant així, les maniobres necessàries per a restablir el subministrament ja entrada la nit.

El regidor delegat d'Aigües, Pepe Gil, ha assegurat que, encara que s'han realitzat actuacions per a garantir el subministrament d'aigua a totes les persones, «en cas d'avaries importants de les canalitzacions principals cal escometre obres previstes en el Pla Director d'Aigua Potable per garantir el subministrament en alguns punts vulnerables de la xarxa». Entre les obres planificades per a enguany, Gil ha destacat «l'obra de connexió de la xarxa de proveïment a la platja d’Almardà amb la de Canet d'En Berenguer, les connexions dels polígons de Parc Sagunt i Camí la Mar amb la xarxa del polígon Ingruinsa i conduccions transversals en diferents punts per a fer un mallat i habilitar l'actual depòsit d'aigua industrial de Parc Sagunt per a poder emmagatzemar aigua potable i millorar les garanties de consum».

Pujar