elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ahir es van conèixer les nou persones premiades en el sorteig de 6.000 euros de la campanya de dinamització del comerç local de Sagunt

Ahir es van conèixer les nou persones premiades en el sorteig de 6.000 euros de la campanya de dinamització del comerç local de Sagunt
  • El sorteig, que va tindre lloc en el Centre Cultural Mario Monreal, premiava les i els guanyadors amb sis cupons de 500 i tres per valor de 1.000 euros per a gastar en els 600 establiments adscrits

El sorteig públic i obert de la campanya de dinamització del comerç local organitzada per la delegació de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Sagunt, va tindre lloc ahir, dijous 21 d'octubre, a les 19.00 hores en la Sala d'actes del Centre Cultural Mario Monreal. Cal destacar que posteriorment, concretament el dimarts dia 26 d'octubre, es realitzarà l'acte de lliurament dels xecs en el Saló de Plens de l'Ajuntament a les 13 hores.

Entre els assistents a l'acte va assistir la regidora delegada del departament de Comerç i Mercats, Ana María Quesada i altres regidors de la Corporació Municipal; el president d’ACEYSIC, José Luis Doblaré; la vicepresidenta de Ciutat de Sagunt, Belvis Plaza i el president d’ACPS, Marcelo Cuadros.

Esta campanya correspon a la tradicional proposta de fidelització de clients i suport als establiments del municipi que enguany ha estat activa davall el lema Compra cor! i que conclou, una vegada més, amb un sorteig de 6.000 euros en premis entre les persones que han comprat o consumit en els comerços adscrits a la iniciativa.

Els premis que s'han atorgat enguany són tres per valor de 1.000 euros i sis de 500 euros, que hauran de ser gastats en els 600 establiments que han participat en la campanya d’enguany. A les persones premiades se'ls ha comunicat la notícia a través d’una telefonada. El procediment del sorteig consistia en el fet que una mà innocent elegia la papereta de la persona premiada d'entre tots els i les participants, se li telefona i, en el cas que l'agafe, llavors és el guanyador del premi. En cas de no respondre, se selecciona una altra papereta i es torna a telefonar a la persona seleccionada.

Per a optar a algun dels premis, les i els interessats han hagut d'emplenar els cupons que s'han entregat en els establiments adscrits a la promoció per haver comprat o consumit. Cal puntualitzar que no hi havia una quantia mínima de compra, i per això qualsevol transacció ha permés entrar en el sorteig.

Enguany han participat 600 establiments de tot el municipi i, a més, en estos locals comercials la clientela ha pogut trobar material promocional, informatiu i identificatiu de la campanya que proporciona gratuïtament l'Ajuntament, com els bitllets per a emplenar després de consumir o comprar, les urnes de cartó per a depositar-los una vegada emplenats, o el distintiu identificador de comerç adscrit en cartells i adhesius situats a les portes, aparadors i punts visibles, així com els fulls de mà i bosses de compra promocionals amb la imatge de la campanya.

Pujar