7 de juny de 2020 7/6/20

ADACAM i l'Ajuntament de Sagunt animen a batre el rècord de talladors de monyo en Beauty València

  • L'Associació de Dany Cerebral Adult i Menors convoca diumenge 16 de febrer, a les 13 hores

El Saló Professional d'Estètica, Ungles, Perruqueria i Barberia, Beauty València, que se celebrarà del 15 al 17 de febrer, intentarà batre el rècord Guinness de talladors de monyo simultani diumenge, 16 de febrer en Fira València. Esta iniciativa està organitzada per ADACAM, Associació de Dany Cerebral Adult i Menors juntament amb Beauty València i patrocinada per l'Ajuntament de Sagunt. L’alcaldessa per substitució, Mª José Carrera, i el regidor de Serveis Socials, Alejandro Sotoca, estaran presents en l’intent de rècord.

Les inscripcions estan habilitades en www.associacioadacam.com/record, tenen un preu solidari de 10 euros, 5 euros per tallador i 5 euros per model, i la recaptació anirà destinada a la labor social que du a terme ADACAM per a millorar la vida de les persones afectades per dany cerebral i de les seues famílies, i sobretot per a la investigació.

Amb el lema “Un poc de tu, és molt”, la cita tractarà de concentrar al major número de professionals, estudiants de perruqueria, i persones solidàries, durant 20 minuts. Un intens interval de temps el resultat final del qual, els flocs tallats que superen els 20 o 25 centímetres de longitud, es destinaran a la confecció de perruques oncològiques. El rècord del món vigent es va marcar en 2014 al Japó, amb un total de 1 214 talladors, i el mes d'abril passat ja es va intentar batre en un esdeveniment celebrat en l'antic llit del Túria a València.

Este acte serà una demostració més, del compromís del sector amb la societat i, en este cas, amb les persones afectades de dany cerebral. En tot moment s'ha comptat amb el patrocini de l'Ajuntament de Sagunt, una gran aposta de fer visible l'invisible.

Pujar