21 de setembre de 2020 21/9/20

Les activitats ‘De la piscina a la mar’ tindran lloc el pròxim 29 de juny a la platja del Port de Sagunt

Les activitats ‘De la piscina a la mar’ tindran lloc el pròxim 29 de juny a la platja del Port de Sagunt - (foto 1)

  Dissabte que ve, 29 de juny, tindràn lloc a la platja de Port de Sagunt les activitats ‘De la piscina a la mar’. Este esdeveniment, organitzat per la delegació d'Esports, es realitza després de la finalització dels cursets de la temporada 2018-2019 a fi de motivar i agrair als usuaris el treball realitzat durant l'any.

  Així, a les 9.30 hores començarà la programació amb una travessia, que anirà des de l'espigó de Ciutat Mar fins al Pantalà. En esta travessia hi haurà boies com a referència i es podrà participar amb o sense material auxiliar (aletes). Hi haurà, també, tres grups que es dividiran depenent del nivell dels assistents. Al avançat, es farà l'anada i volta de l'Espigó al Pantalà (2.400m);  al nivell mitjà, anada de l'Espigó al Pantalà (1.200m); i al nivell baix, anada i volta a la boia (800m).

  A més a més, es formarà un grup que anirà caminant per la vora de la mar, amb l'aigua aproximadament a l'altura del genoll. Esta activitat va orientada a un grup compost per persones majors i aquelles que no vulguen nadar.

  Així mateix, a les 11 hores començarà la classe de Aquagym, en la qual podrà participar tot aquell que ho desitge. L'únic requisit en esta activitat, que comptarà amb suport musical, és que els participants siguen majors de 16 anys.

  Les inscripcions poden formalitzar-se en qualsevol de les tres piscines.

  Pujar