elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Acaba el rodatge a Sagunt de la pel·lícula Nosaltres no ens matarem amb pistoles, de María Ripoll, que s'estrenarà per Filmax

Acaba el rodatge a Sagunt de la pel·lícula Nosaltres no ens matarem amb pistoles, de María Ripoll, que s'estrenarà per Filmax
  • La Delegació de Turisme de Sagunt, a través de la Sagunt Film Office, ha tramitat els permisos amb els departaments de Mobilitat Urbana i Policia Local per a realitzar el rodatge en les diferents localitzacions del municipi

MÉS FOTOS
Acaba el rodatge a Sagunt de la pel·lícula Nosaltres no ens matarem amb pistoles, de María Ripoll, que s'estrenarà per Filmax - (foto 2)

Després de dos mesos de rodatge en el municipi, ha finalitzat la gravació de la pel·lícula Nosaltres no ens matarem amb pistoles de María Ripoll. La Delegació de Turisme de Sagunt, a través de la Sagunt Film Office, ha sigut l'encarregada de tramitar els corresponents permisos amb els departaments de Mobilitat Urbana i Policia Local per a realitzar el rodatge en les diferents localitzacions del municipi, durant els mesos de setembre i octubre. Esta pel·lícula s'estrenarà per Filmax.

La pel·lícula Nosaltres no ens matarem amb pistoles és una 'dramèdia' protagonitzada per Ingrid García-Jonsson, Elena Martín, Joe Manjón, Lorena López i Carlos Troya, que donen vida a un grup d'amics que es retroben al poble, després d'anys sense vore's, per a celebrar una especial efemèride. La producció ha estat a càrrec de Belén Sánchez i Lina Badenes, Un Capricho de Producciones i Turanga Films.

La pel·lícula, ambientada i rodada en un poble costaner de tradició de pescadors del llevant valencià, està escrita pel director local Víctor Sánchez i Antonio Escámez i és l'adaptació per a la pantalla gran de l'obra teatral homònima de Víctor Sánchez Rodríguez, guanyadora del Premi Max a la Millor Autoria Revelació de 2016.

Tal com apunten des de la Regidoria de Turisme, «la coordinació de tots dos departaments ha permés que la nostra ciutat siga una vegada més un escenari de cinema». En este sentit, el rodatge s'ha efectuat en diverses localitzacions del municipi i la comarca del Camp de Morvedre, com per exemple a Quartell, on molts dels seus habitants van participar de figurants; la platja d'Almardà, i espais emblemàtics com el Forn Alt Nº 2 o el Grau Vell.

La Sagunt Film Office, un projecte comarcal gestionat per la Delegació de Turisme de Sagunt i integrat en la Film Office València i Spain Film Commission, es crea en 2017 i des d'aleshores són diversos els programes de televisió nacionals i internacionals, vídeos musicals, anuncis, sèries de televisió, curts i pel·lícules que han tingut lloc a la ciutat. Entre ells destaquen la sèrie d'Antena 3 Perdida; la pel·lícula El Lodo, protagonitzada per Raúl Arévalo i Paz Vega; o la pel·lícula Vasil, protagonitzada per Karra Elejalde.

A través del web https://www.saguntofilmoffice.com/ es mostren localitzacions, formularis, notícies sobre els rodatges a la ciutat i llistats d'empreses i associacions locals.

Pujar