elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

1.559 alumnes es van inscriure per als diferents mòduls del programa ‘Esport en Edat Escolar’

    Un total de 1.559 alumnes es van inscriure per als diferents mòduls del programa 'Esport en Edat Escolar'. La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt informa que ja es poden consultar les adjudicacions de les places d'este programa.
    Les mares, els pares i tutors legals dels menors inscrits en les activitats esportives han de consultar l'adjudicació de les places. El total d'alumnes que es van inscriure per als diferents mòduls que s'oferien han donat resultat a 133 grups per a les 13 disciplines que s'oferien.

    A través de la pàgina web de l'Ajuntament de Sagunt, mitjançant un enllaç s'accedirà a una pàgina on, després d'escriure el DNI de qui haja formalitzat la matrícula, es podrà veure la resolució i si s'han confirmat les places de matrícula. En cas afirmatiu, no farà falta gens més, ja que les places s'hauran confirmat. En cas que no s'haja activat el mòdul, o que no s'haja pogut accedir per falta de places, es podrà canviar de mòdul o sol·licitar la devolució de la taxa.

    La data límit per a sol·licitar el canvi de mòdul serà des del 2 fins al 13 d'octubre, i la data de sol·licitud de devolució de la taxa serà des del 2 fins al 31 d'octubre. El començament del curs escolar per a tots els mòduls actius serà a partir del dilluns 2 d'octubre.

    A més del termini de sol·licitud de canvi de mòdul en cas que no hi haja places i de la sol·licitud de devolució de la taxa, s'obrirà un termini de noves inscripcions a mòduls activats en les places lliures que hagen resultat, a partir del 16 d'octubre.
    Tota la informació sobre els mòduls activats està en el següent enllaç: http://www.aytosagunto.es/es-es/ayuntamiento/servicios/deportes/paginas/documentos-iniciaci%C3%B3n-Esportiva.aspx

    Pujar