Castellano

Riba-roja suspèn les falles de 2021 per la pandèmia

Riba-roja suspèn les falles de 2021 per la pandèmia
  • L'Ajuntament ha llançat un comunicat oficial per a informar la població de la suspensió de les festes que estaven previstes de l'1 al 5 de setembre

MÉS FOTOS
Riba-roja suspèn les falles de 2021 per la pandèmia - (foto 2)

Riba-roja del Túria es queda sense les falles de 2021. Així ho ha comunicat l'Ajuntament a través d'un comunicat que han fet oficial a través de les xarxes socials municipals.

La pandèmia és, de nou, la causant d'aquesta suspensió que deixarà per segon any consecutiu sense falles a la localitat valenciana, una celebració que estava prevista de l'1 al 5 de setembre.

En el comunicat oficial, que signa l'alcalde Robert Raga, assenyalen que la decisió ha sigut adoptada “per unanimitat” de les sis comissions falleres L’Harmonia, El Túria, La Va unir, La Pau, L’Amistat i la Falla Plaça de la Constitució, “en un gest de responsabilitat i prudència davant la impossibilitat de realitzar actes que comporten concertació de persones i puguen suposar un risc per a la salut”.

L'Ajuntament ha agraït “el tarannà dialogant i conciliador” que s'ha mantingut entre les sis comissions falleres i “la seua excel·lent disposició a arribar a acords referents a la celebració de la festa”.

Pujar