6 de desembre de 2019 6/12/19

Cs Riba-roja aposta per un municipi sostenible, on es facilite l'accés a l'habitatge i s'incremente la seguretat ciutadana

Cs Riba-roja aposta per un municipi sostenible, on es facilite l'accés a l'habitatge i s'incremente la seguretat ciutadana - (foto 1)
  • Ferrer: “Amb el nostre projecte municipal guanya Riba-roja i guanyen els nostres veïns perquè durem a terme polítiques reals, efectives i assenyades”

El cap de llista de Ciutadans (Cs) Riba-roja a l'alcaldia, Salvador Ferrer, ha assegurat que “aposta per un municipi sostenible, on es facilite l'accés a l'habitatge i s'incremente la seguretat ciutadana”. En aquest sentit, ha insistit a “millorar la seguretat del nostre municipi coordinant als cossos d'intervenció policial i social per a previndre i evitar la comissió de delictes”. 

Durant la seua trobada amb comerciants del municipi també s'ha abordat la problemàtica de l'habitatge i ha explicat que “la formació taronja treballa sobre amb un pla estratègic que facilite l'accés a l'habitatge de tots els veïns de Riba-roja”. A més, ha matisat “si arribem al govern també crearem un servei municipal voluntari de mediació i arbitratge entre arrendadors i arrendataris d'habitatges”. 

Pel que respecta a les polítiques socials, “cal treballar des de la base per a garantir l'atenció a la dependència establint un servei integral d'atenció individualitzada”, ha dit. 

D'altra banda, ha concretat, “Cs vol impulsar programes de formació, gestionats amb la Generalitat Valenciana, com a cicles formatius en centres públics del nostre municipi, amb especial atenció a la seua varietat Dual, atenent així les demandes de les nostres pimes i autònoms”.

L'alcaldable també ha destacat “el projecte de sostenibilitat ambiental que implantarà Cs: promourem la reforestació, a preservar, protegir i ampliar els espais verds de Riba-roja, a més d'aplicar les millors pràctiques en la recollida i el tractament dels residus sòlids urbans”. 

Finalment, el candidat de Cs ha defensat “tindre un projecte obert i integrador amb polítiques de millora en tots els àmbits municipals, cal acabar amb l'hegemonia socialista i obrir una etapa de regeneració municipal”.

ocultar
Cs Riba-roja aposta per un municipi sostenible, on es facilite l'accés a l'habitatge i s'incremente la seguretat ciutadana
Pujar