6 de desembre de 2019 6/12/19

Ciutadans Riba-roja ix a guanyar amb un projecte basat en la formació, el comerç local, l'ocupació i les famílies

Ciutadans Riba-roja ix a guanyar amb un projecte basat en la formació, el comerç local, l'ocupació i les famílies - (foto 1)
  • Ferrer: “Estem preparats per a governar perquè Cs construeix, dialoga i defensa el sentit comú i l'interés general dels veïns”

El cap de llista de Ciutadans (Cs) Riba-roja de Túria a l'alcaldia, Salvador Ferrer, ha assegurat que “Cs ix a guanyar amb un projecte basat en la formació i l'educació de qualitat; el comerç local i l'ocupació amb mesures efectives contra la desocupació; i les famílies perquè som el partit de les famílies”. 

A més, ha explicat, “lluitarem contra la soledat no desitjada i sobretot ens centrarem en el diàleg com a premissa fonamental de govern”. “En política és primordial l'actitud i precisament per això som un equip que construeix i no destrueix”, ha destacat.

A la presentació de la candidatura han assistit, entre altres membres Cs, els edils de Ciutadans a Riba-roja de Túria durant la passada legislatura i la diputada en Les Corts, Mamen Peris. El regidor Paco Caparrós ha dit estar “convençut que Salva ens guiarà cap a l'alcaldia perquè tenim equip i estem preparats per a implantar un renovat model de gestió municipal” mentre que Maite Ruiz ha promés “omplir el municipi d'idees taronja amb projectes assenyats, i mesures reals dirigides a tota la població”.

Per part seua, Peris ha subratllat que “Cs té representació en 56 ajuntaments de la província i serem molts més després dels resultats del pròxim 26 de maig”. “Tots els municipis tenyirem les urnes de taronja i estic segura que aconseguirem l'alcaldia de Riba-roja”, ha apuntat.

ocultar
Ciutadans Riba-roja ix a guanyar amb un projecte basat en la formació, el comerç local, l'ocupació i les famílies
Pujar