26 de setembre de 2020 26/9/20

Ciutadans Riba-roja critica la "inacció del Govern davant el deficient servei de recollida de residus"

Ciutadans Riba-roja critica la "inacció del Govern davant el deficient servei de recollida de residus" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ciutadans Riba-roja critica la "inacció del Govern davant el deficient servei de recollida de residus" - (foto 2)
  Ciutadans Riba-roja critica la "inacció del Govern davant el deficient servei de recollida de residus" - (foto 3)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) Riba-roja, Salvador Ferrer, ha criticat “la inacció del Govern davant el deficient servei de recollida de residus”. “La situació està generant malestar entre els nostres veïns, que cada dia veuen imatges tan insalubres i poc higièniques com a contenidors plens i bosses de fem en la pròpia calçada”, ha explicat.

  Segons Ferrer, “Cs ha denunciat aquesta situació en el ple i l'alcalde s'ha excusat al·legant que el servei no depén del consistori i que hi ha altres municipis en aquesta situació”. “Davant això Cs exigeix responsabilitat i mesures immediates perquè s'esmene la retirada de residus com més prompte millor”, ha subratllat, al mateix temps que ha lamentat que “aquesta deixadesa es repeteix constantment, especialment en els mesos d'estiu”.

  A més, el portaveu de Cs ha indicat que "el deplorable estat de molts contenidors demostra la falta d'organització i planificació del sistema de recollida de fem”. “Una vegada més l'immobilisme d'un equip de govern, que no aporta solucions, repercuteix negativament en serveis bàsics tan necessaris com la neteja viària o la recollida de residus", ha assegurat.

  Ferrer també ha criticat que "des de Cs es va posar l'accent en la necessària recollida de restes de poda, que s'amunteguen durant dies als carrers i voreres dificultant la mobilitat, i generant una imatge de Riba-roja molt distant de la qual hauríem de tindre". En aquest sentit, el portaveu ha insistit que “aquest servei sí que depén exclusivament de l'ajuntament i ha quedat palés que no funciona correctament”.

  Finalment el portaveu de Cs ha manifestat que “el contracte actual venç aquest mes, després de dues pròrrogues, i en tot aquest període l'equip de govern al·lega que no ha tingut temps de preparar un plec de condicions per a tornar a oferir el servei”. Per a Ferrer, és “una clara imatge d'ineficàcia i falta de previsió”.

  Pujar