21 de gener de 2021 21/1/21

Ciutadans Riba-roja aconsegueix que el municipi tinga zona Wifi gratuïta en espais públics

Ciutadans Riba-roja aconsegueix que el municipi tinga zona Wifi gratuïta en espais públics - (foto 1)
  • Ferrer: “Amb mesures d'aquest tipus avancem cap a un municipi intel·ligent i modern on facilitem el dia a dia dels nostres veïns”

MÉS FOTOS
Ciutadans Riba-roja aconsegueix que el municipi tinga zona Wifi gratuïta en espais públics - (foto 2)

El portaveu de Ciutadans (Cs) Riba-roja, Salvador Ferrer, ha destacat que “Cs aconsegueix que el municipi tinga zona Wifi gratuïta en espais públics”. “Gràcies a aquesta mesura impulsada per la nostra formació, i recolzada per la resta de grups polítics en el ple, els ciutadans de Riba-roja tindran accés Wifi en les zones d'oci, parcs i espais esportius municipals”, ha concretat.

Segons Ferrer, “a més de facilitar l'accés a internet de la població, aquesta mesura és un primer pas cap a una ciutat intel·ligent, on es podran controlar sistemes de reg, sensors meteorològics, es mesurarà el flux de persones, i també s'implementaran mesures de control i seguretat ciutadana".

El portaveu de *Cs ha explicat que "la connexió de diversos dispositius ens permetran, per exemple, instal·lar estacions meteorològiques connectades per a l'obtenció i comparació de dades climàtiques". A més, ha assenyalat altres avantatges com "la possibilitat d'instal·lar sistemes de reg intel·ligent als parcs, així com realitzar comptatge de visitants al parc fluvial o a altres llocs d'interés turístic". 

Ferrer també ha concretat que "la nova mesura, que s'executarà en un termini previst de 12 mesos, possibilitarà la instal·lació de sistemes de seguretat i sensors de contaminació, que permeten prendre decisions intel·ligents a l'hora de regular el trànsit, en una aposta per la mobilitat sostenible".

Després de la mesura adoptada en l'últim ple, el portaveu de la formació taronja ha declarat que “espera que el PSPV Riba-roja no s'atribuïsca aquest assoliment, tal com ha fet amb altres aportacions de Cs durant l'anterior legislatura".

Pujar