elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP registra el seu grup en Les Corts i urgeix a PSOE i Compromís a fer-ho també

El PP registra el seu grup en Les Corts i urgeix a PSOE i Compromís a fer-ho també
  • Miguel Barrachina lamenta que Puig està passant de ser "el President" al "okupa" en retardar el traspàs de govern

MÉS FOTOS
El PP registra el seu grup en Les Corts i urgeix a PSOE i Compromís a fer-ho també - (foto 2)
El PP registra el seu grup en Les Corts i urgeix a PSOE i Compromís a fer-ho també - (foto 3)

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana ha registrat aquest matí en Les Corts la constitució del Grup Parlamentari Popular de la XI Legislatura. Miguel Barrachina serà el Síndic del GPP, mentre que els portaveus adjunts seran Juan Francisco Pérez Llorca, Salomé Pradas i Laura Chuliá.

Barrachina ha demanat als grups que encara no s'han constituït que ho facen “amb urgència per a no demorar més el canvi que van demanar els valencians”. “Si el GPP, que és el grup més ampli, ha pogut recollir 40 signatures i entregar-les, no té sentit que PSPV i Compromís es retarden. Tot el que passe de demà serà demorar intencionadament la presa de possessió de Carlos Mazón com President de la Generalitat”, ha indicat.

Barrachina ha urgit al PSPV “que abreuge els terminis perquè el canvi, que de manera democràtica i àmplia van demanar els valencians, puga ser com més prompte millor”. “Puig ha d'assumir que ha perdut les eleccions i ha de cedir el pas. Apel·lem a la naturalitat, esportivitat i elegància parlamentària i que es deixe de boicotejar el procés”, ha assenyalat.

El Síndic del GPP ha insistit en la importància de donar “normalitat al procés, com ha fet Carlos Mazón asseient-se a parlar amb tothom”.

Pujar