3 de juny de 2020 3/6/20

Rafelbunyol ultima els detalls del seu projecte Med Blue Line

Rafelbunyol ultima els detalls del seu projecte Med Blue Line - (foto 1)

  Amb totes les mires posades a Europa, es treballa incansablement en les últimes pinzellades del projecte Med Blue Line, liderat per l'Ajuntament de Rafelbunyol.

  Un projecte, en el qual s'han invertit molts mesos de treball, que ahir, 21 de març, celebrava l'última reunió dels socis d'aquest projecte emmarcat dins del programa d'Accions Urbanes Innovadores.

  Med Blue Line és un projecte per a la gestió de l'aigua i compta amb socis holandesos, belgues i espanyols entre els quals es troben Rafelbunyol, Massamagrell, Museros, La Pobla de Farnals, El Puig i Puçol, dos instituts tecnològics i diverses entitats mercantils especialitzades en la gestió de l'aigua.

  Un ambiciós projecte que inclou innovadores accions per a resoldre els problemes d'inundacions i la gestió de l'aigua, amb el qual aquests 6 municipis de l'Horta Nord intentaran obtenir el 30 de març aquesta important subvenció europea que suposaria una embranzida per a aquestes localitats.

  Hui, dia mundial de l'aigua, que enguany se centra a explorar com la naturalesa pot ajudar-nos a superar els desafiaments que planteja l'aigua en el segle XXI (les inundacions, sequeres i la contaminació de l'aigua s'agreugen amb la degradació de la coberta vegetal, els sòls, els rius i els llacs) projectes com el qual Rafelbunyol lidera encara cobren major rellevància.

  Pujar