elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol organitza el “I Concurs de Disseny de la Camiseta per a les Festes Populars 2017”

Rafelbunyol organitza el “I Concurs de Disseny de la Camiseta per a les Festes Populars 2017”
  MÉS FOTOS
  Rafelbunyol organitza el “I Concurs de Disseny de la Camiseta per a les Festes Populars 2017” - (foto 2)

  La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Rafelbunyol ha organitzat per primera vegada, un concurs per a dissenyar la camiseta de les Festes Populars, que enguany tindran lloc del 25 d'agost al 5 de setembre. Una iniciativa promoguda amb la finalitat de fomentar la participació ciutadana i que siga el veïnat qui dissenye la camiseta que es lluirà durant la setmana de les Festes, estrenant-se el 25 per la nit per al txupinazo.

  En aquest concurs, podran participar totes aquelles persones empadronades a Rafelbunyol i majors de 16 anys, que desitgen deixar la seua empremta en les festes mitjançant la seua imaginació. El jurat, designat per l'Àrea de Festes de l'Ajuntament, tindrà en compte la creativitat, l'harmonia i l'equilibri cromàtics, i la representativitat de les festes tradicionals per triar el disseny guanyador.

  La persona premiada serà obsequiada amb 250 €. A més, tots els dissenys admesos a concurs seran exposats a la pàgina de Facebook de l'Ajuntament de Rafelbunyol. El termini per a presentar originals conclou a les 14 hores del dia 1 d'agost. Les bases per a participar poden consultar-se a través de la pàgina web municipal o el Facebook de l'Ajuntament de Rafelbunyol.

  Pujar