4 de juliol de 2020 4/7/20

Rafelbunyol modernitza el seu Polígon Industrial

Rafelbunyol modernitza el seu Polígon Industrial - (foto 1)

  El Polígon Industrial L’Horteta de Rafelbunyol modernitzarà el seu aspecte i les seues infraestructures gràcies a les obres de millora que l'Ajuntament de Rafelbunyol està duent a terme amb l'objectiu d'augmentar la productivitat de les empreses allí instal·lades i atraure altres noves.

  Un projecte de millora en el qual s'han invertit 291.978,42€ per a adequar l'àrea del Polígon a les necessitats actuals dels seus usuaris, redefinint de la imatge exterior, millorant en la mobilitat dins del mateix, incrementant l'eficiència energètica de l'enllumenat públic, amb l'adequació de zones verdes i amb la generació d'energia renovable.

  Les actuacions que s'estan executant són de diferent índole, totes elles orientades a la millora de les condicions de treball i funcionament del polígon:

  1.Creació d'un Recorregut Biosaludable, Modernització i Dotació d’Infraestructures en Polígon. Gràcies a la subvenció de 102.505,40 € de l'IVACE s'està ampliant la vorera i creant un recorregut biosaludable en la via que conforma el límit Nord del polígon.

  2. Millora de la imatge del polígon amb una nova senyalística i mobiliari urbà, finançats per la Diputació de València (13.969,92 €) a més de la creació d'una zona enjardinada d'esplai que modificarà la imatge “dura” que s'observa en l'actualitat. Un matalàs verd entre la zona industrial i la zona residencial de la població adjacent, que ha sigut possible gràcies als 31.677,80 € concedits per l'IVACE.

  3. Millora de la mobilitat urbana. 48.399,36 €, de les Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València, s'han destinat a l’execució del tercer tram de carril Bici de Rafelbunyol al llarg del traçat de la Carretera de Barcelona.

  4. Sistema de generació d'energia renovable. Junt amb el propòsit d'algunes de les actuacions anteriors de millorar la mobilitat dins del polígon mitjançant l'ús del carril bici i el millor aprofitament dels recursos naturals s'estan col·locant, amb fons de l'IVACE (14.338,50 €), punts de recàrrega elèctrica per a incentivar l'ús de les bicicletes elèctriques

  5. Millora de l'enllumenat públic mitjançant mesures d'eficiència energètica. S'estan substituint les lluminàries per altres noves de baix consum tipus LED amb la inversió dels 11.850,47 € concedits per la Diputació de València.

  6. Vigilància a través de CCTV connectat a la Policia Local. L'Ajuntament ha destinat 69.236,97 € del pressupost municipal a la instal·lació en el polígon d'un sistema de càmeres de vigilància connectats a un punt de recepció de senyal que es trobarà situat en dependències de la policia local. Es col·locaran cambres en els accessos al polígon i a l'interior del mateix amb la finalitat de millorar i solucionar possibles problemes de trànsit.

  Pujar