elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol instal·la mesuradors de CO₂ per a controlar la qualitat de l'aire

Rafelbunyol instal·la mesuradors de CO₂ per a controlar la qualitat de l'aire

  L’Ajuntament de Rafelbunyol continua implementant totes les mesures necessàries perquè les dependències municipals siguen el més segurs possible per a la seua ciutadania enfront de la covid-19.

  La regidoria de Smart Cities ha instal·lat mesuradors de CO₂ per a controlar la qualitat de l'aire com a element informatiu per a ventilar els espais i d'aquesta manera combatre el Covid-19 en instal·lacions municipals tals com Ajuntament, Biblioteca Municipal, Complex Esportiu “L’Illa del Raspall”, Casa de la Cultura, Auditori, Centre Social, CFPA i la Llar del Jubilat.

  “Tindre una correcta qualitat de l'aire s'ha convertit en una prioritat per a la nostra salut com a forma preventiva per a evitar la transmissió del virus. Ara totes les instal·lacions municipals són segures per a la nostra ciutadania, una manera més de millorar els nostres serveis posant sempre a la veïna o veí en el centre de les nostres iniciatives” afirma Fran López alcalde de Rafelbunyol.

  Una inversió que ha sigut possible  gràcies a la  convocatòria per a Smart Cities de la Diputació de València y que permet que quan el mesurador de CO₂ marque un valor superior a la recomanació, la ventilació seria obligatòria i reduirà la potencial presència del virus.

  Un sistema que control que a més ha sigut implementat amb sistemes pilots de neteja d'aire, en les zones on s'acumulen major nombre de persones, que donaran una resposta automatitzada als valors de CO₂ que proporcionaran els sensors anteriorment citats.

  Pujar