elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol homenatgea a la Gent Gran

Rafelbunyol homenatgea a la Gent Gran

  Rafelbunyol, com és tradició dedica el primer dia de les seues festes a rendir homenatge a la Gent Gran. Una jornada que ha començat a les 12 hores, quan l'Ajuntament acompanyat de la Banda de Música “La Primitiva” de Rafelbunyol, han arreplegart en la Llar del Jubilat als i les majors que aquest any han complit o compliràn els 75 anys.

  L'acte ha consistit en l'entrega d’un ram de flors per a després acompanyar-les en passacarrer a la missa en acció de gràcies a la nostra patrona, la Mare de Déu del Miracle.

  A mig dia tindrà lloc un multitudinari menjar de fraternitat en el Tentadero La Paz, que s’allargarà fins a la vesprada.

  A les 19:30h el UDP (Unió de Pensionistes de Rafelbunyol) ha organitzat un multitudinari bingo per a tota la població en la Plaça de l'Ajuntament.

  En acabar, a les 20:00h es jugarà un partit homenatge a Toni Garcia Alabort, en el Poliesportiu Municipal Paco Camarasa, disputat pels equips Veteranos Rafelbunyol CF i Llegendes Rafelbunyol.

  Quan aquest finalitze i després d’un xicotet descans, a les 22:30h tornem a la plaça per a viure un moment molt especial, el show "Valencia en la Piel".

  Pujar