elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol celebrarà bous al carrer aquest mes d'octubre

Rafelbunyol celebrarà bous al carrer aquest mes d'octubre
  • Els festejos aniran a càrrec de les penyes taurines Gastaura i Bous '95 Barri El Pilar

El passat dilluns 27 de setembre l'Ajuntament de Rafelbunyol va mantenir una reunió amb l'Agrupació de Penyes Taurines de la localitat, després que s'aprovara l'esperada tornada dels festejos taurins al carrer.

Tal com va ser acordat, l'inici una volta superades les prohibicions per la pandèmia es donarà el divendres 15 d'octubre a càrrec de la Penya Gastaura amb dos bous de la prestigiosa ramaderia Ramón Sorando. Per la seua banda, el dissabte 30 d'octubre serà el torn de la Penya Bous '95 Barri El Pilar amb dos bous de les prestigioses ramaderies Hermanos Domínguez Camacho i Gerardo Ortega.

Segons va explicar Fran López, alcalde de Rafelbunyol: "La gent del nostre poble està molt contenta i amb moltes ganes de tornar a fer festa. Els nostres carrers no eren el mateix sense els nostres costums i és una alegria que puguem tornar a gaudir dels bous al carrer. Espere que tot es duga a terme amb seguretat i responsabilitat i que entre tots col·laborem per a deixar enrere definitivament aquesta situació pandèmica".

Per la seua banda, el regidor de festes, Tono Ros, va afegir: "La tornada a la normalitat es veu traduïda en la tornada als carrers de la nostra tradició més arrelada. Vull donar les gràcies a tota la ciutadania i a les penyes taurines pel seu esforç durant aquests mesos, i espere que els festejos que viurem al mes d'octubre acaben sent un autèntic èxit per a tots".

Pujar