elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Presentació de "Brillarás en el cielo, reina"

Presentació de "Brillarás en el cielo, reina"

  La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Rafelbunyol presenta, aquest divendres, el llibre "Brillarás en el cielo, reina" de l'escriptor local Vicente Chulvi Català.

  A l'acte, que tindrà lloc a les 20 h al saló d'actes de la Casa de la Cultura, tindrem l'oportunitat de conéixer de primera mà aquesta novel·la de suspens, ambientada en un tranquil poble de València el qual veu alterada la seua calma amb un assassinat.

  Es tracta del primer llibre d'aquest veí de la localitat, apassionat de la lectura i pare de 2 fills, que va aprofitar la baixa paternal per a donar via lliure a la seua imaginació i animar-se a escriure aquesta inquietant història.

  Per a la regidora de Cultura, Alícia Piquer “és una sort que a Rafelbunyol hi haja cada vegada més persones que s’animen a escriure i s’acosten al fet literari des de tots els gèneres".

  L'acte, a més, serveix per a donar el tret d'eixida de la programació de "Cultura d'Estiu" orientada per a gaudir de la cultura, d'una manera segura i complint totes les mesures contra la Covid-19.

  Pujar