6 de juny de 2020 6/6/20

Dia de la pilota i la nit de sopar popular a Rafelbunyol

Dia de la pilota i la nit de sopar popular a Rafelbunyol - (foto 1)

  Rafelbunyol celebra hui el seu tradicional Dia de la Pilota Valenciana, dins de les festes populars de la localitat. Una jornada dedicada exclusivament a la pràctica i el foment d'aquest esport tan nostre.

  El dia començà amb les partides de l'Escola de Pilota de les categories Prebenjamí, Benjamí, Aleví i Infantil a les 9 hores. El matí continuà amb la IV Edició del Concurs de Truites celebrat a la plaça de l'Ajuntament a les 10 hores. Han participat una quinzena de grups. José Bayarri ha sigut el guanyador d'aquest concurs que ha sigut el preludi d'un esmorzar popular amb vi, cacauets i olives a càrrec del Consistori.

  Diferents partides de pilota, disputades per categories Amateur, Juvenil i Professional, es duran a terme al llarg de tot el dia, organitzades pel Club de Pilota Valenciana de Rafelbunyol.

  A la vesprada, el Club portarà a terme un homenatge a dos dels més grans jugadors locals Campos i Julio, així com a la memòria de Juan Serra Micalet.

  Per a finalitzar el dia, l'afició de la pilota valenciana podrà delectar-se amb una partida de professionals que enfrontarà a Juan, Moro i Julio enfront de Campos, Coeter II i Alberto.

  A la nit se celebrarà el Sopar Popular en el carrer Magdalena, a on es disposaran taules i cadires perquè qui ho desitge que puga sopar en el carrer i gaudir de la música. L'Ajuntament de Rafelbunyol s'ha encarregat que no falte res en aquesta nit tan especial, proveint el necessari per a la seua celebració.

  A les 23:00 l'orquestra "Seven Crashers" inundarà de música la plaça de l'Ajuntament. Una vegada conclosa, ni la música ni la festa acabaran, perquè seguidament tindrà lloc una discomòbil en la zona Late Creueta, a la qual ens acompanyarà una xaranga de la Colla de Tabaleters i Dolçainers l'Andana de Rafelbunyol.

  Pujar