6 de juliol de 2020 6/7/20

L'alumnat de Rafelbunyol s'afegeix al dia europeu sense cotxes

L'alumnat de Rafelbunyol s'afegeix al dia europeu sense cotxes - (foto 1)

  L’alumnat de 1r d'ESO de l'IES Rafelbunyol i de 6é de Primària del CEIP Verge del Miracle i del CEIP NUM 2 participaren el divendres passat en una marxa en bicicleta, patins i a peu per celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible.

  Amb l'objectiu de sensibilitzar la població més jove sobre una mobilitat sostenible, saludable i no contaminant, desenes d'alumnes dels centres educatius de la població, junt amb el seu professorat, varen participar en les activitats organitzades coordinadament per commemorar el "Dia europeu sense cotxes", dins de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura.

  L’activitat, que va consistir en un passeig en bici per la població, comptà també amb una activitat de reflexió i diversos jocs en el parc de la localitat La Senyera a fi d'estrènyer vincles entre l'alumnat dels tres centres educatius.

  Una jornada diferent, en la que també va a participar l’Ajuntament i l’AMPA, per a conscienciar del canvi climàtic i sobre les xicotetes i senzilles accions que podem fer per a lluitar contra ell.

   

  Pujar