30 d’octubre de 2020 30/10/20

L’Ajuntament de Rafelbunyol presenta la seua Estratègia en Transparència i Publicitat Activa

L’Ajuntament de Rafelbunyol presenta la seua Estratègia en Transparència i Publicitat Activa - (foto 1)
  • Aquesta presentació, dirigida a la ciutadania, tindrà lloc el dimarts 29 d'octubre a les 18:30h a la Sala d'Audiovisuals de Rafelbunyol

Durant els últims mesos l’Ajuntament de Rafelbunyol ha estat executant la seua Estratègia Anual de Transparència i Publicitat Activa, mitjançant la implementació d'una sèrie d'actuacions que estan permetent al consistori continuar avançant cap a un govern i una administració cada vegada més transparents i oberts.

Aquesta estratègia es caracteritza per un enfocament transversal d'orientació a la ciutadania, i està estructurada en 8 línies estratègiques que giren al voltant d'aspectes relacionats no solament amb la publicació d'informació, sinó també amb l'enriquiment i comprensibilitat dels continguts, i amb la promoció de la transparència entre la ciutadania i la difusió de la informació pública.

En aquest sentit, tal com ha recalcat Francisco Alberto López, Alcalde la localitat, “perquè la transparència siga efectiva és important que aquesta arribe a la ciutadania. Per això, l'estratègia d'enguany incorpora actuacions de comunicació i de promoció de la transparència dirigides a les veïnes i veïns de Rafelbunyol”.

Així, el consistori ha organitzat una presentació pública dirigida a la ciutadania, que tindrà lloc dimarts 29 d'octubre a les 18:30h a la Sala d'Audiovisuals del municipi, en la qual explicarà els objectius i actuacions en matèria de transparència i publicitat activa d'enguany.

Aquesta estratègia ha sigut subvencionada per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, i està entre els quatre projectes millor valorats per aquesta institució dins de la seua convocatòria d'ajudes a entitats locals de la Comunitat Valenciana per al foment de la transparència.

Pujar