30 de novembre de 2020 30/11/20

L’Agrupació Musical de Goián visita Rafelbunyol

L’Agrupació Musical de Goián visita Rafelbunyol - (foto 1)

  L'Ajuntament de Rafelbunyol ha rebut hui a l'Agrupació Musical de Goián (Pontevedra) amb motiu de la seua visita a la Societat Musical "La Primitiva" de Rafelbunyol dins del seu programa d'intercanvis culturals.

  Els membres de la Banda de Música de Pontevedra han delectat al veïnat de la Rafelbunyol amb una passa carrer des de la Casa de la Música fins a la porta de l'Ajuntament, on han sigut rebuts per l'alcalde, Fran López, i la regidora d'Agermanament, Antonia Romero.

  La recepció oficial de la comitiva ha tingut lloc al saló de plenaris de l'Ajuntament, on el regidor i membre de l'Agrupació Musical de Goián, Alexandre Pérez i la Pilar Ramos, la seua presidenta, han signat en el llibre de visites de l'Ajuntament. Després ha sigut el torn de l'intercanvi de regals entre Goián i Rafelbunyol, en mans del president de la Societat Musical de la Primitiva, Jesús Castellar.

  Posteriorment, Fran López, va dirigir unes paraules a la delegació de Pontevedra, agraint la seua visita i desitjant que gaudeixen del nostre municipi i totes les activitats programades per a ells i elles.

  A continuació, Antonia Romero, lliurà, a totes les persones que formen part d'aquesta delegació, un obsequi de part de l'Ajuntament de Rafelbunyol.

  Aquesta vesprada a les 20 hores a l'Auditori de Rafelbunyol, tindrà lloc l'acte més important de la jornada: un Festival de Bandes, amb la participació de la banda de l'Agrupació Musical de Goián i la Banda Simfònica de la Societat Musical "La Primitiva" de Rafelbunyol.

  Pujar