21 de setembre de 2020 21/9/20

Implicació directa del govern de Rafelbunyol amb la participació ciutadana

Implicació directa del govern de Rafelbunyol amb la participació ciutadana - (foto 1)

    Aquest matí, aprofitant l'afluència de persones els dijous de matí per ser dia de mercat municipal, Fran López, alcalde de Rafelbunyol, i la coordinació del projecte Rafelbunyol Amb Tu, han eixit al carrer per explicar a la gent l'esmentat programa de participació ciutadana.

    Segons l'alcalde, "és molt important explicar de primera mà a la gent les accions participatives d'aquest projecte, per tal d'assolir la seua implicació en elles i, per tant, en els assumptes públics municipals, així com, també, treballar per mostrar i potenciar eixa proximitat i interacció ciutadania-ajuntament".

    Així doncs, durant la jornada, s'han repartit i explicat els fullets informatius que contenen la informació de les actuacions del projecte, especialment la relativa a la vigent consulta ciutadana sobre preferències i necessitats de Rafelbunyol, que finalitza el dia 15 de juny.

    Junt amb els fullets informatius, també s'han entregat les paperetes per a participar en aquesta consulta ciutadana, invitant a la gent a participar, i informant-la sobre on poden dipositar-les una vegada omplides.

    Pujar