18 de gener de 2021 18/1/21

1r Debat sobre l’Estat de Rafelbunyol

1r Debat sobre l’Estat de Rafelbunyol - (foto 1)

    Rafelbunyol celebra demà divendres, 2 de desembre, el seu 1r Debat sobre l'Estat de Rafelbunyol. Un acte de transparència de la gestió política municipal, així com de proximitat amb la ciutadania en tractar els temes que més interessen a la població.

    Un debat a quatre entre els caps de llista dels 4 partits que conformen la Corporació Municipal. És a dir, Fran López del PSPV-PSOE, Enric Carbonell de Compromís, Miguel Saborit del Partit Popular i Victor Encarnación d'Independents de Rafelbunyol, moderats pel periodista i veí de la localitat, Xavi Borrás, analitzaran els temes més rellevants de la situació del municipi.

    Hisenda, activitats ciutadanes, acció social i foment seran els grans blocs entorn als quals girarà aquest debat en el qual per descomptat també podrà participar la ciutadania assistent a qui se li brindarà la possibilitat de realitzar preguntes a tots els intervinents.

    Una iniciativa pionera en la nostra localitat, promoguda desprès de l'aprovació, per unanimitat, de una moció de Compromís, tant i que ja la arreplegaven com a proposta en els seus programes electorals tant PSPV-PSOE com Compromís, i que ara es fa realitat en aquesta cita que tindrà lloc a les 19:30 hores en el saló d'actes de la Casa de la Cultura.

    Pujar