elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Copa del Rei visita Rafelbunyol

La Copa del Rei visita Rafelbunyol

  Rafelbunyol va tindre l'orgull de rebre ahir el trofeu de la Copa del Rei guanyat recentment al Benito Villamarín pel Valencia CF amb motiu de la inauguració a la sala d’exposicions local de la mostra "Un Sentiment Etern".

  Multitud d'aficionats i aficionades del club valencianista es fotografiarem amb el trofeu i visitaren l'exposició organitzada amb motiu del centenari del club que estarà oberta al públic en la Casa de la Cultura durant el cap de setmana.

  Durant l’acte inaugural, l’equip de patrimoni del Valencia Club de Futbol va fer entrega d’una camiseta commemorativa i un testimoni gràfic del naixement de l’equip a l’alcalde de Rafelbunyol, Fran López i al regidor d’esports, Tono Ros.

  Després de la inauguració es va rendir homenatge a l'exjugador rafelbunyolenc Paco Camarasa amb un photocall d’imatges de la seua trajectòria al Valencia.

  Conclosa l’exposició, el saló d'actes de la Casa de la Cultura es va convertir en el plató en directe del programa radiofònic "Som Passió" amb Josep Rovira, el qual comptà amb la participació de l'alcalde i l'exjugador Fernando Giner.

  Una emissió que va ser tot un èxit no sols per l'assistència sinó també per les rialles i els múltiples regals que es van sortejar.

  Pujar