16 de juliol de 2020 16/7/20

Ciutadans presenta la seua agrupació local a Rafelbunyol

Ciutadans presenta la seua agrupació local a Rafelbunyol - (foto 1)

  Ciutadans (Cs) ha presentat la seua agrupació local a Rafelbunyol davant uns 140 afiliats i simpatitzants. El coordinador José Ramón Castellar ha destacat que “els eixos del programa de Cs giraran entorn de la participació ciutadana, l'eficiència en la gestió dels serveis, la transparència i el bon govern”

  “La nostra intenció és oferir a la ciutadania un projecte amb el qual se senta identificada, que reculla les seues preocupacions i inquietuds, per a així respondre a les seues necessitats i millorar el municipi”, ha assegurat al mateix temps que ha convidat als veïns “a sumar-se a aquesta nova forma de transformar Rafelbunyol basada en la política útil, la moderació i des del centre”.

  Per part seua, la responsable de ciutadania Asunción García ha explicat que “volem una altra forma de fer política en la qual el ciutadà i no el polític siga el vertader protagonista”. A més, el responsable de comunicació, José Antonio Pérez, ha fet un repàs “a la nefasta gestió econòmica de l'actual govern municipal”. Per a Pérez “és necessari donar un gir de 180 graus per a rellançar l'economia, i generar riquesa i ocupació en el municipi”.

  Finalment, el diputat de les Corts, Toni Subiela, que va assistir a l'acte al costat d'altres militants de Burjassot, Museros, La Pobla de Farnals, Puçol, Sagunt, Albalat Tarongers i València, ha animat al grup local “a continuar treballant en aquest projecte il·lusionant”.

   

   

  Pujar