elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Centenars de persones acudiren al començament de les festes de Rafelbunyol

Centenars de persones acudiren al començament de les festes de Rafelbunyol

  Centenars de persones van acudir ahir a la Nit del Remember en la primera nit de les festes populars i patronals de Rafelbunyol.

  La música dels 90' va aconseguir omplir-hi "late creueta" de la mà de dos reconeguts DJ's Miguel Serna i Ismael Lora que ens van fer recordar els ritmes de Rockola i de l'època daurada de l'EDM en general.

  Rafelbunyol donava ahir la benvinguda oficial a les seues festes populars amb el "Txupinazo", a les 20 h des de la balconada de l'Ajuntament. Un acte que es porta a terme per cinqué any consecutiu i al qual, l'alcalde de Rafelbunyol, Fran López acompanyat per les festeres d'enguany, dóna el tret d'eixida als actes.

  En acabar, des de la Plaça continuava el popular "Correbars" que per segona vegada s'organitzà des de la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Rafelbunyol

  Multitud de veïns i veïnes participaren en aquest recorregut pels bars participants de la localitat i que aquest any eixia de la plaça Pare Salvador a on una batucada ambientava la concentració per a després donar pas a la música del tabal i la dolçaina i la música de la xaranga.

  Hui dissabte, a partir de les 18 hores, al carrer Magdalena, com a novetat d'aquest any tindrà lloc el "I Tardeo Rafelbunyol" amb la col·laboració d'ALEC, la nova Associació Local d'Empreses i Comerços.

  El "Tardeo" consisteix en la combinació d'una gran varietat de menjar i beguda a preus populars, activitats infantils i zona d'esplai, tot acompanyat per la música de l'orquestra "Empopados" i "Nosolo DJ".

  Pujar