elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Campanya de Foment de Vendes Nadalenques

Campanya de Foment de Vendes Nadalenques - (foto 1)

  Rafelbunyol va donar ahir la benvinguda al Nadal amb l'inici de la Campanya de Foment de Vendes Nadalenques del Comerç Local impulsada per l'Ajuntament.
  Fins al 5 de gener els veïns i veïnes tindran descomptes, promocions, sorteigs i regals en més de 40 comerços que s'han adherit a la campanya, fàcilment localitzables per la senyalització en les seues portes amb un punt roig amb l'escut municipal.

  Els compradors i compradores coneixeran en tot moment i anticipadament la fórmula promocional de la qual es beneficiaran mitjançant un díptic informatiu que s'ha distribuït per la localitat.

  A més, amb l'objectiu d'impulsar la venda en el comerç local, l'Ajuntament ha creat un vídeo baix el lema "La teua compra, al teu poble. A nadal, Rafelbunyol t'estima" el qual, amb la col·laboració del monologuista local Óscar Tramoyeres, en la clau d'humor, reforça la idea que Rafelbunyol compta amb un ampli teixit comercial i no cal anar a un altre lloc per a fer les compres nadalenques.

  Al costat de la campanya de foment de vendes, la Regidoria de Comerç ha posat en marxa un Concurs d'Aparadors i Decoració Nadalenca en la qual han participat un total de 24 comerços. El jurat va visitar ahir tots ells per a votar als guanyadors.

  Els comerços opten a 3 premis de 100 € cadascun: millor aparador, millor decoració nadalenca (els vencedors es donaran a conéixer en la Fira del Comerç) i un tercer premi, atorgat per votació popular.

  Per a l'Ajuntament l'impuls del comerç local és una prioritat, raó per la qual aquest cap de setmana, dissabte 16 i diumenge 17, ha organitzat amb ACE (Associació de Comerciants i Empresaris de Rafelbunyol) una Fira de Nadal al carrer Magdalena.

  Un Fira en el qual participen més de 35 comerços diferents venent dolços, fruits secs llibres i material de papereria, articles de moda i bijuteria, joguets, flors de pasqua, etc. a més de dur a terme activitats per als més xicotets i xicotetes de la casa.

  Pujar