elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alta participació en les Festes Populars de Rafelbunyol

Alta participació en les Festes Populars de Rafelbunyol

  Rafelbunyol celebrava ahir la seua tradicional Nit de Paelles. Una vetlada en la qual van participar quasi 5000 persones i durant la qual es van cuinar unes 350 paelles.

  L'Ajuntament de Rafelbunyol s'ha va encarregar que no faltara res en aquesta nit tan especial: centenars de taules i cadires, 570 quilos d'arròs, 400 pollastres, a més de la llenya, cacauets, tramussos i bosses de fem.

  Un sopar de germanor ambientada per una discomòbil en la Plaça de l'Ajuntament, conclosa la qual, al ritme d'una xaranga, ens dirigim a la zona de Late Creueta per a gaudir de la magnífica orquestra La Pato.

  Hui la festa continua amb el dia als xiquets i les xiquetes. Una jornada amb nombroses activitats pensades especialment per al gaudi del públic infantil.

  La jornada ha començat intensament a les 11.00 del matí amb un parc infantil que ha comptat amb castells inflables i jocs mixtos, d'aigua i tradicionals, on el públic més xicotet ha pogut disfrutar d'un matí en la qual ells eren els principals protagonistes.

  A les 18 hores hi ha previst un espectacle itinerant infantil.

  A la nit, com mana la nostra tradició, arriba la màgia “dels farolets”, que en cercaviles, guiat per la banda de la Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol, il·luminaran la localitat amb les llums de centenars de fanalets elaborats amb carabasses, melons d'Alger i melons.

  A continuació, quasi un centenar de participants, organitzats en 25 grups diferents, seran els artistes de la “Nit de Playbacks”, omplint la Plaça de l'Ajuntament amb els seus balls.

  Una discomòbil en la zona Late Creueta, a partir de la 01.00 h, posarà punt i final a la jornada.

  Pujar