elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quins plans puc fer aquesta Setmana Santa en la Comunitat Valenciana?

Quins plans puc fer aquesta Setmana Santa en la Comunitat Valenciana?
  • Descobreix tota la riquesa al teu abast a la Comunitat Valenciana aquesta Setmana Santa

La Comunitat Valenciana s'ompli d'activitats en una Setmana Santa repleta d'esdeveniments i tradicions. Turisme cultural, gastronòmic, plans familiars, turisme rural, etc, milers d'activitats que es podran realitzar per tots els racons del llevant.

A Alacant se celebrarà la Processó de Diumenge de Rams d'Elx, declarada d'Interés Turístic Internacional des de 1997, amb la seua tradicional Processó de les Palmes. O a Oriola on podràs gaudir d'una Setmana Santa plena d'arrelament i tradició i un enorme patrimoni historicoartístic.
A Altea es podrà gaudir de les diferents confraries, la Lectura del Pregó, la Benedicció de les Palmes o la Processó Infantil, envoltat d'un paisatge paradisíac en la Costa Blanca. I a Crevillent se celebrarà una Setmana Santa especial amb l'encesa de centenars de torxes acompanyades de càntics en el Dimarts Sant.

Castelló no es queda curt aquesta Setmana Santa, i si és aqueix el teu destí triat, pots acostar-te a l'Alcora, on se celebrarà un dels actes més emotius de la Setmana Santa, la *Rompida de l'Hora, un eixordador acte de Divendres Sant on milers de persones fan redoblar els seus tambors i bombos en un acte emocionant que ha sigut declarat patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Vila-real també està preparant nombroses processons i Almassora tindrà també un acte eixordador amb els Tambors de la Passió.

A València veuràs com es transformen els seus carrers amb la Setmana Santa Marinera, on l'acció es trasllada a la mar. A la nit del dissabte, se celebra la Resurrecció, on es llancen gots, plats i aigua des dels balcons. Montcada realitzarà el famós Misteri de la Passió, amb música i representacions, i Sagunt celebrarà la seua tradicional Setmana Santa, una tradició amb segles d'antiguitat.

La Setmana Santa valenciana és un meravellós temps que es vaig poder dedicar a gaudir del gran paisatge mediterrani de les terres valencianes amb passejos al sol, berenars a la muntanya, on poder gaudir de les famoses Mones o les tradicionals llonganisses de Pasqua, o passejos per la platja per a volar la milotxa o cachirulo.

Pujar